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Entrees

œuf mimosa au saumon

- 7,50 €

🇬🇧 Mimosa egg with salmon...

Crudo de saumon

- 9,50 €

Saumon légèrement cuit au sel, huile d'herbes et d'agrumes, crumble d'olives noires.

Croque canard

- 8 €

A l'effiloché de cuisse confite et petite compotée d'échalotes.

Jambon serrano

- 8,90 €

18-month matured Serrano ham. Toasted farmhouse bread and beurre maître d'hôtel.

Saint-Marcellin truffé

- 8,50 €

🇬🇧 Roasted truffled cheese...

Croque truffé

- 8,50 €

Roast ham with herbs, Comté cheese, farmhouse bread and truffle butter: a delicious treat!

Terrine de campagne au magret de canard

- 9,50 €

Country-style terrine with duck breast from our artisan pork butcher.

Dips de poulet, sauce tartare

- 9,50 €

Crispy to perfection!

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PLANCHE Cheese & turf For two

- 18 €

Truffled Saint-Marcellin, Basque ewe's tomme cheese, fuet from our artisan pork butcher and 18-month-aged serrano ham.

PLANCHE Petite canaillerie For two

- 15 €

Fuet from our artisan pork butcher, 18-month-aged serrano ham, Iberian chorizo, and country-style terrine.

PLANCHE des copains For three/four

- 32 €

Fuet from our artisan pork butcher, 18-month-aged serrano ham, Iberian chorizo, country-style terrine, and 'croqueta-pioca' (Comté cheese and Iberian ham).

Pata negra

- 17,50 €

Pata negra Iberian ham, matured for 24 months by our Spanish breeder.

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