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Bouillon du midi

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LUNCHTIME ONLY, MONDAY TO FRIDAY (excluding public holidays)

The chef invites you to discover new recipes inspired by grandma's traditional dishes.

Our starters BOUILLON

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Œuf mimosa au saumon

- 3,50 €

Mimosa egg with salmon.

Croque truffé

- 3,50 €

Roast ham with herbs, Comté cheese, farmhouse bread, truffle butter.

Assiette de Serrano 18 mois

- 3,90 €

Platter of 18-month Serrano and Beurre maître d'hôtel.

Starter of the moment

- 4,20 €

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Our dishes BOUILLON

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Butcher's piece

- 15 €

Approx. 200g, beurre maître d'hôtel, home fries and salad.

Encornet snacké

- 13,50 €

Slivers of squid, mashed potatoes, winter vegetables, fish pearls.

Araignée de cochon

- 13 €

Chimichurri sauce and homemade french fries.

Dish of the moment

- 14,50 €

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Our desserts BOUILLON

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Fondant au chocolat

- 3,50 €

Chocolate fondant.

Assiette de fromage de brebis

- 3,90 €

A good ewe’s milk cheese, with no fuss!

Crème brûlée Tonka

- 3,90 €

Café gourmand

- 6 €

Dessert of the moment

- 4,10 €

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Glouglou du bouillon

Apéritifs

- 5 €

Martini Tonic (red or white)

Côtes du Rhône 14cl

- 6 € / 75cl - 26 €

Chardonnay 14cl

- 5,50 € / 75cl - 24 €

Côtes de Provence 14cl

- 6 € / 75cl - 27 €

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